Cara Urutan Untuk Zakar Besar, Kuat, Panjang dan Kental

Posted on

Mahu zakar anda kuat perkasa, segar, panjang dan kental? Ini caranya…

Mengasak
Semasa mengasak urut dari bahagian pangkal lubang dubur, tarik sehingga ke pangkal kantung buah zakar. Gunakan kelima-lima jari anda ditutup rapat. Asak guna tangan kiri dan kanan bergilir-gilir, urut dan tarik ke atas. Buat dengan perlahan, tekanan yang tidak terlalu kuat dan jangan gopoh. Tarik nafas anda dalam-dalam untuk mengumpul oksigen yang cukup dalam darah, kemudian, tahan nafas anda dan tumpukan pada kawasan zakar. Apabila mengasak anda akan lihat batang zakar anda mengembang. Itu satu petanda yang baik… buat proses mengasak ini kira-kira 10-15 minit setiap hari.

Menjabat
Anda kena faham kaedah ini untuk membuang angin pada urat zakar supaya zakar anda lebih kuat. Cuba anda fikir apa berlaku kalau saluran brek kereta anda ada angin.. Mestila brek x berapa makan kan…? sama la macam zakar kita gak.. so masa berjabat ni.. letakkan jari anda pada bahaian tepi pangkal zakar anda dan rasa lubang cincin itu… tarik nafas dalam-dalam… tahan nafas sambil menekan lubang cincin.. apabila dah tak tahan lepaskan nafas anda dengan kuat.. ala mcm kita warm up bila nak main sukan tuh… ulang lagi sehingga anda rasa zakar anda terasa lebih segar…

Mengurut
Aku rasalah.. kaedah ni yang paling anda suka buat. haha.. ok..gurau jer .urut batang zakar anda dari bahagian paling pangkal ke hujung. pastikan letakkan minyak yg mencukupi supaya kulit zakar tidak melecet.. kedudukan ibu jari di bahagian atas jari telunjuk (mungkin dengan jari hantu sekali di bahagian bawah) urut perlahan-lahan. Anda juga boleh menggunakan teknik ini. Buat huruf O menggunakan jari telunjuk dan ibu jari, pada pangkal zakar. kemudian lurutkan jari anda dari pangkal hingga ke hujung. Anda akan menolak darah ke bahagian hujung zakar.. bila anda membuat proses ini zakar anda akan mengembang lebih besar sebab darah akan disalurkan dengan baik di dalam pembuluh darah. semasa melurut zakar anda, kemutkan otot zakar anda (seperti hendak menahan kencing) dengan ini urat zakar akan menjadi lebih kuat dan besar.. buat proses ini kira-kira 15-20 minit.. lakukan dengan sabar.. jangan gelojoh.. seelok-eloknya zakar anda separa tegang ataupun tegang semasa mengurut.. tetapi jangan sampai teransang pulak.. kang terpancut. terbatal pulak proses urut anda..

Mengasah
Lepas tu barulah anda mengasah.. ini nak bagi stamina dan ketahanan pada kepala zakar kita supaya tak cepat geli dan boleh bertahan lama semasa bersama nanti.. buatlah pada bahagian atas, bawah, tepi kepala zakar anda. kalau terasa geli berhenti kejap.. pastu sambung balik.. Ingat sekali lagi!! jangan sampai terpancut.

Selamat mencuba!

32 thoughts on “Cara Urutan Untuk Zakar Besar, Kuat, Panjang dan Kental

    peter said:
    October 27, 2009 at 5:01 am

    saya pun nak cuba.kelakae lah kamu ni.saya peter umat kristian

    peter said:
    October 27, 2009 at 5:02 am

    ada tak cara lain

      infoseksual responded:
      October 27, 2009 at 1:33 pm

      ada, boleh cuba gunakan alat andropenis atau vimax pills

    Sasi said:
    December 22, 2009 at 3:11 pm

    Urut utk besar & panjang

      infoseksual responded:
      February 1, 2010 at 3:52 pm

      gunakan minyak kambing gurun

    zairie said:
    February 1, 2010 at 3:48 pm

    urut batang besar panjang…semua ade haaaa
    kalo makan pill tak yah urut…

    wawan said:
    February 28, 2010 at 12:19 pm

    Ksh info tntng tnaman herbal utk obat atw suplement utk sex yg lbih baik?

    daus said:
    May 1, 2010 at 5:59 am

    askum
    bro batang aku tak kuat kat pangkal laa macam dah patah cammane cara nak wat bagi ngam balik erk?

      infoseksual responded:
      May 1, 2010 at 5:56 pm

      W’salam… Cara urutan di atas boleh di gunakan utk menguatkan zakar. Atau layari adamdanhawa.com utk produk menguatkan zakar

    adenko said:
    July 4, 2010 at 1:21 am

    brapa lama tuk panjang kuat besar?

      infoseksual responded:
      July 5, 2010 at 3:30 pm

      kalau rajin & ikut schedule yg betul, dlm 2-4 mggu pertama blh npk.

    Mamit said:
    July 15, 2010 at 6:32 am

    Mudah terpancut apa obatnya.. Baru penetrasi dah ko. Bantu aku.

    din said:
    August 20, 2010 at 6:59 am

    macam mana kalu mati pucuk?
    urutan tu tak putuskan tisu ka?

      infoseksual responded:
      August 20, 2010 at 12:01 pm

      Urutan takkan merosakkan tisu atau memutuskan urat zakar kalau dilakukan mengikut cara yg betul

    as said:
    August 28, 2010 at 9:00 pm

    salam,mcm mana nk order barnagn adamdanhawa ni..boleh bg scara trperinci tak??

    hans said:
    October 26, 2010 at 2:10 am

    batang saya dah cukup besar sangat bagaimana nak kecikkan pulak.!! tolong. takkan nak kerat pulak

      infoseksual responded:
      October 26, 2010 at 2:25 pm

      rendam dlm ais batu, eheheh ;-)

    Rifai said:
    November 13, 2010 at 7:54 am

    Tolong di artikan atau di tuliskan pake bhs indonesia donk..
    Coz aku kurang faham dngan bhs melayu…Tank’s

    http://agforexs.blogspot.com/ said:
    December 11, 2010 at 3:34 pm

    info yg bagus

    zidni said:
    January 22, 2011 at 9:08 am

    maaf saya kurang bs memahami bahasnya jd kalau bs lebih d perjelas jd bs mengerti maklum orang indonesia :-)

    agus jaya said:
    February 20, 2011 at 1:00 pm

    ada cara yg lbh gampang ga’bwt besarkan kontol…???

    Axcrosse said:
    July 7, 2012 at 10:26 pm

    bro? nk urut gune minyak mende? minyak angin biasa bole ke?

    Lili Cantik said:
    February 16, 2013 at 7:22 pm

    Good sarannya dah cuba di suami ku…paten amat…jadi hot terus my husband

      infoseksual responded:
      February 18, 2013 at 2:19 am

      Tahniah Lili Cantik… :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s