Mystique Swiss (Pheromone Untuk Wanita Memikat Lelaki)

Posted on Updated on

MYSTIQUE SWITZERLAND

mystique-switzerland

Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique hari ni juga!

Masih kurang faham tentang pheromone?

Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

Manfaat dari penggunaan Mystique Swiss.

  • Lebih “Eye Contact” dan senyuman dari lelaki
  • Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda
  • Expect More Dates and Better Still—More Sex!
  • Heighten Love Making Prowess
  • Lelaki sentiasa mahu berdamping/bersembang dengan anda
  • Meningkatkan “Self Confidence” anda
  • Mendapat lebih “Respect” dari wanita lain
  • Lebih success dalam perniagaan and perhubungan seharian

Bagaimana untuk membuat pasangan anda bahagia dengan Mystique Swiss Copulins?

Satu-satunya perkara yang paling penting adalah peranan Copulins untuk membuat pasangan anda merasa bahagia. Para pengkaji percayakannya, ini adalah kerana Alam Semulajadi memudahkannya.

Kesimpulannya:-
Ada alasan mengapa wujudnya Copulins.
Ada alasan mengapa Copulins membuat si lelaki merasa senang hati.
Ada alasan mengapa Copulins mempengaruhi memori lelaki semasa bersama.
Ada alasan mengapa Copulins membuat lelaki merasa ghairah.
Ada alasan mengapa Copulins membantu lelaki melihat wanita sebagai temannya yang istimewa.

Bagaimana ia berfungsi?

Setiap manusia dan juga haiwan mempunyai sixth sense organ iaitu Vomeronasal atau VNO. Ianya telah di temui oleh saintis sejak 1703 dan tidak mengetahui akan fungsinya, tetapi 25 tahun terakhir ini ahli sains telah menemui bahawa VNO peka terhadap kehadiran pheromone. Anda boleh membuat research sendiri tentang pheromone dan juga VNO di internet dan akan menemui berbagai maklumat tentangnya.

Pheromones tidak boleh dihidu baunya oleh hidung, pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh veromenasal organ – VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan pheromone boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu. Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!

JAMINAN PEMULANGAN WANG – Tanpa Risiko.

Kami memberikan anda jaminan yang bagus lagi, Jaminan 3 bulan penuh untuk anda rasai kehebatan Mystique Swiss. Kami sangat bahawa anda pasti akan berpuashati dengan pembelian Mystique Swiss anda.

Anda pasti akan dapat respon yang baik setelah menggunakan Mystique Swiss pheromones. Jika anda tidak berpuashati, anda boleh memulangkan balik saki-baki Mystique Swiss dalam botol asal, untuk pengembalian wang 100%, tanpa sebarang soal!

Sythesized & Optimized
Human Pheromones & Copulins:
5mg of Copulins
3mg of Estratetraenol
2mg of Androstenol
3mg of Androsterone
3mg of Androstadienone
Fragrance Oil

e 30ml  1.0 FL.OZ.
Spray Atomizer


Harga: RM69